Opis forum
olu18 napisał:
Badzmy dobrej wiary ze wiekszosc Naszej Wspolnoty bedzie chcialo zmiany AZ....
Trzeba miec zawsze nadzieje...
W zupełności się zgadzam
Oby tylko ta Nasza nadzieja nie okazała się płonna.
Coledon
Jedną z przegłosowanych uchwał było "nr 8 Zakup dwóch kamer do garażu w budynku Przemiarki 23a koszt rozdzielony będzie na właścicieli garaży w budynku 23a." Z tego co pamiętam to miały one być zamontowane na scianach dwóch "wjazdów" na samym koncu tak aby bylo widać mniej więcej całość garażu. Napisalem więc do AZu z pytaniem co z tymi kamerami, dostalem odpowiedz ze są od sierpnia, hmm jako że przemieszczam się tylko w tym "wjezdzie" od strony wejscia do klatek to żadnej kamery tam nie zauwazylem (stąd mail do AZ), sprawdzilem dziś i owszem kamera jest ale tylko jedna (na koncu tego drugiego "wjazdu"). Chyba że ktoś z Was mnie oświeci (bo może jestem ślepy) i napisze gdzie jest druga kamera (nie mam na myśli tej przy bramie). Bo jeśli jest jedna a miały być dwie to chyba coś tu nie gra...
Ostatnio edytowany przez krzyhood (2012-10-23 20:39:05)
Są 2 nowe i jedna stara. Ta o którą pytasz znajduje się w "przejeździe" południowym bodajże między klatką II, a III i skierowana jest w kierunku wschodnim. W sumie nie wiem czemu nie przyczepili jej tak samo jak tej w "przejeździe" północnym, czyli u jego końca, skierowanej na zachód.